VÍZIÓ

 

Mi, az EuroSpa Kft. munkatársai alapvető célnak tartjuk, hogy a hazai turizmus – mindenekelőtt az egészségturizmus – sikereihez legjobb tudásunk szerint hozzájáruljunk.

Tisztában vagyunk Magyarország termálvízkészletének nemzetközi szinten is jelentős nagyságával és egyéb gyógytényezőinek fontosságával, egészségre gyakorolt pozitív hatásával.

Tisztelettel adózunk szellemi elődeink tudásának, eredményeinek, büszkék vagyunk a szakma több évszázados hagyományaira és jó hírnevére.

Teljes mértékben azonosulunk az Európai Unió azon célkitűzésével, hogy javuljon az emberek életminősége. Ennek érdekében dolgozunk az egészségturizmus fejlődésén, mely egyszerre nyújt egészséget és élményt a vendégeknek. Tisztességes piaci magatartást tanúsítunk, méltányos haszonnal dolgozunk. Megrendelőink számára magas színvonalú, komplex szolgáltatást igyekszünk nyújtani. A hasonló profilú vállalkozásokat sokkal inkább partnernek, semmint versenytársnak tekintjük, velük is hatékony együttműködésre törekszünk.

Munkánkat, tehetségünket, tudásunkat és kapcsolatrendszerünket a fentiek szellemében szeretnénk a hazai turizmus, főként az egészségturizmus fejlődésének és a szakmában tevékenykedők sikerének szolgálatába állítani.

 

KÜLÖNLEGESSÉG – PARTNERSÉG – MEGBÍZHATÓSÁG

 

EuroSpa Kft.